Op mijn 20e verjaardag kreeg ik een leuk cadeautje. Een supermooie vrouw waar ik al een tijdje flink verliefd op was, nam me mee uit eten. Zij zag mij volgens mij ook wel zitten. Het meisje was net als ik 20 jaar oud en ze had lange, zwarte haren, zeer mooie borsten en lekkere heupen. We gingen naar een restaurantje waar ik al vaker was geweest. Dit bezoekje zou alle voorgaande echter overtreffen.

We zaten tegenover elkaar aan tafel, zodat ik een prettig uitzicht op haar boezem had. Gedurende het hele diner draaide mijn blik bijna om de seconde af naar deze heerlijke, ronde, stevige tieten. Ze kreeg het richting het einde van het diner in de gaten en kreeg een speelse blik in haar ogen. Sarah(zoals het meisje heette) kwam omhoog van haar stoel, zodat haar gezicht naast mijn oor hing. Ze fluisterde op een geile toon: ”Lekker he Mark, stiekem naar mijn tieten kijken. Ik weet wel dat je daar geil van wordt, lekker ding”. Ik kon inderdaad niet ontkennen dat ik tijdens het eten al met een stijf wordende leuter in mijn onderbroek zat. ”Hmm, Sarah”, zei ik, ”wat ben je toch een fijne slet. ”Voor jou wel Mark. Ik heb een idee. Betaal jij de rekening vast, dan kunnen we daarna nog even naar het toilet. Samen..” Sarah maakte me helemaal wild en mijn pik werd nog iets steviger. Ik wenkte een ober die ons liet afrekenen, waarna we met alle spullen die we bij ons hadden(wat niet zo veel meer was dan onze jassen en de bankpas waarmee ik de rekening afgetikt had) naar de wc’s liepen.

Sarah kwam met mij mee naar de mannen-wc en we kropen samen een van de hokjes in. De vrouw van mijn dromen keek omlaag en zag de bobbel die ik had gekregen door haar heerlijke lichaam en zwoele geflirt. ”Goedzo Mark. Kijk maar naar me. Laat je lul maar goed hard worden”, zei Sarah. Ze begon haar kleren uit te trekken en binnen de kortste keren had ik uitzicht op haar blote, ferme borsten. Ik was nu volledig stijf en begon me ook uit te kleden. Al snel stonden we naakt tegenover elkaar. Sarah kreunde toen ze mijn rechte paal zag. Ze ging door haar knieen en zei: ”Oeh Mark. Hmmm. Ik heb hier zolang van gedroomd. Ik ga dit de beste verjaardag van je leven maken. Hmm”. Sarah stopte met praten en sloot haar warme, vochtige en volle lippen om mijn geslachtsdeel. Langzaam pijpte ze mijn hitstige piemel, waardoor mijn eikel steeds harder werd in haar mond. ”Ja Sarah, wat doe je dat goed. Oooh. Hmmm. Ja, pijp me lekker, geil meisje”. Sarah deed wat ik zei en ze bleef mijn lul likken en zuigen. Al snel merkte ik dat ik het niet lang meer ging houden. ”Jaaa. Saraaahhh. Ooh, ik ga in je mond spuiten, schatje. Hmmm.” Ze haalde kort mijn paal uit haar mondje om te zeggen: ”Ja Mark, doe maar. Ik wil je proeven.” Ze ging door met pijpen. Mijn pik was op zijn hardst en het sperma borrelde op. ”Jaaa. Oooh. Ik kom klaaaarrrr. Aah, lekker”, kreunde ik. Mijn penis begon te pulseren en pompte het zaad in dit heerlijke wijf.

Sarah likte haar lippen schoon. ”Nu is het mijn beurt Mark”, meldde ze. De prachtige vrouw leunde over de toiletpot heen en ik ging voor haar staan. Langzaam gleed mijn erectie volledig haar sappige kutje in. ”Hmmm. Eindelijk Mark. Neuk me maar lekker”, zei ze met de meeste histige blik die ik tot nu toe van haar gezien had. Ik begon heen en weer te bewegen. Mijn lul stootte in haar romige kut. Sarah begon te kreunen en hijgen. ”Oooh. Aaah. Hmmm, ja Mark. Ooh lekkere jongen. Ja, mijn kutje is zo verliefd op je. Neuk haar. Jaaa.” Sarah werd steeds roder en ik voelde het kutvocht over mijn pik lopen. Ook ik was aardig op stoom. ”Oeh Saraaahhh. Wat is je kutje strak. Oh ja”, kreunde ik. ”Duw je lul maar diep Mark. Jaaaa. Word maar lekker geil van mijn vagina. Oooh, neuk me Mark. Aaah, lekkkeeerrr”. Ik merkte dat haar natte, warme poesje op knappen stond en ze begon te schokken. ”Ooooh, Jaaaa. Mmmaaarrrkkk. Ik kom zo Mark. Oh ja”’. Ik ramde mijn penis steeds harder en dieper in haar vochtige spleet. ”Jaaaa. OOOH. Hmmm. Ja, hmmm. Marrrkkk. Jaaaa, ik kooommm klaaarrrr”. Sarah hield plotseling stil en haar kutje trok sensueel samen. Ze liet zich achterover vallen en kreunde van plezier. ”Oooh, Mark. Wat heb je me heerlijk laten komen. Nu mag jij, Mark. Ja goedzo. Neuk maar verder. Spuit het in mijn kutje Mark”, zei ze, ”dat wil ik graag”. Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik was niet meer te houden. Mijn geslacht was helemaal opgeneukt. Mijn harde piemel spoot de stralen zaad in haar kutje en ik hijgde met een vuurrood gezicht. Wat een geile griet was dit zeg.

Sarah stond op en begon me hevig te tongen. Toen we elkaar nog even lekker hadden afgelikt en gezoend trokken we snel onze kleren weer aan en glipten weg voor iemand ons in de gaten zou krijgen. Toen we uit de buurt van het restaurant waren, verzekerde ze me ervan dat we dit nog veel vaker gingen doen, omdat ze seks in het openbaar zo opwindend vond. Dat was het beste vooruitzicht dat ik op mijn verjaardag had kunnen krijgen en ik snapte weer eens volledig waarom ik zo warm werd van dit meisje.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *