Nee, ohh nee, Ralf, kan niet jonge, niet doen’.
Zeg het wel, maar wil maar wat graag zijn machtige pik voelen. Mijn houding, ‘speel’ dat het niet kan, maakt hem alleen maar geiler. Vol stoot hij in mijn kletsnatte strakke kutje.
Moet mij inhouden niet te gaan gillen.

Ralf is mijn zwager. Mijn zusje echt getroffen met zo’n toffe ‘peer’. Zelf niet aan de man, ik vind vrouwen ook zeker interessant, geen haast om een relatie aan te gaan. Vermaak mij, maak soms afspraakjes, prima. Een echte pik, heb genoeg speeltjes, dat was lang geleden, tot die middag.
Ralf was zo aardig mij te helpen met allerlei klusjes in mijn nieuwe stulpje. Bewust in een ander dorp gaan wonen. Beetje afstand van mijn familie, wilde ik hen zien, ik was er met een kwartiertje.
Was verbaasd hoe handig hij was, iets later in de middag had hij die dingen gefikst die ik graag gedaan wilde hebben.
‘Nou, keek naar zijn. bezwete lichaam, pilsje dan maar’?
Gingen onder de veranda zitten. Was zo blij met mijn plekje. Zelf verdiend, knijp mij zelf soms in mijn arm, wat heb ik het getroffen.
Zie het zweet op zijn body. ‘Joh, kan het niet aanzien, neem alsjeblieft zo een snelle douche’. ‘Maar ik heb niks anders bij mij’. ‘Ehhh, ik pak dadelijk jou kleren, geef die een kort programma, kan je straks als alles daarna uit de droger is, weer aantrekken’.

Ralf gaat douchen. Snel zijn kleren in de wasmachine. Wacht buiten op hem. Al een nieuw biertje klaargezet. Kijk hem bewonderend aan. Komt richting de veranda. Alleen een handdoek om zijn middel. Ploft in de bank. ‘Had wel gelijk toch’? ‘Ja, was fijn, voel mij weer schoon’.
Zie Ralf mij echt wel ‘opnemen’. In de tussentijd mijn bikini aangetrokken. En, mag zeker niet klagen hoe de natuur mij heeft bedeeld. Vind het stiekem meer dan leuk er nu zo bij te zitten.
‘Ja zie je kijken, maar had het warm, snel dit setje aangetrokken,’. ‘Groot gelijk, en staat je goed, moet ik eerlijk zeggen’.
Voelen beiden een bepaalde spanning. Gezonde spanning, geef verder geen aanleiding. ‘Ik haal nog iets te drinken, de laatste voor mij, ga er straks heen’.

Volg Ralf met mijn ogen tot hij binnen is. Hij is echt leuk, moet er zelf om lachen. Volg weer zijn bewegingen als hij met de nieuwe drankjes aan komt lopen.
‘Alsjeblieft’. Met dat hij mijn wijnglas op tafel zet, valt de handdoek op de grond. Kijk meteen naar zijn apparaat. Gaat vanzelf. ‘Shit, Ralf pakt snel de handdoek, gaat zitten’.
Kijken elkaar aan, Weten even niks te zeggen.
Maar bij mij is er iets gebeurt in mijn hoofd. Kan alleen nog maar aan die prachtige pik denken. Totaal fout, kan er echter niks aan doen. Schuif voorzichtig dichterbij.
‘Proost, super blij met je hulp’. Met dat ik zeg sla ik de handdoek open. Ralf mij met, bepaalde blik, aankijkend.
Kijk naar zijn apparaat. Naar Ralf. Hij protesteert niet. Had toch. gelijk qua gevoel, een bepaalde spanning. Mijn hand streelt zijn pik. Ralf kreunt zachtjes. ‘Ohhh Patricia, ohhh, kunnen we niet maken’. Ik knik dat ik weet wat hij wil zeggen, maar trek hem nu zachtjes af.

Ga naar beneden met mijn hoofd. Wil heel graag eens een echt pik likken. Ralf zegt niks. Zuig aan zijn zalige eikel. Cirkel met mijn tong er tegen aan. Zo ver mogelijk in mijn mond, streel zijn ballen. ‘Patricia, nee, oohhh, pfffff’. ‘Ik zal stoppen’. Plaag hem. We zijn al te ver gegaan. Vinden het beiden geil elkaar uit te dagen.
Pak mijn glas, neem een slok. ‘Ralf je hebt gelijk, kan echt niet, je moet zo maar naar huis gaan’.
Hij twijfelt, merk het aan zijn houding. Kijk Ralf vast met een geile blik aan. Lach schaapachtig. Bewust mijn benen iets verder uit elkaar. Heel subtiel. Ontgaat Ralf niet.
Pak zijn hand. Druk die tegen mijn broekje. Laat zijn hand los. Hij wrijft er tegen. Een vinger gaat er achter. Raakt mijn klitje heel even aan. Ik tril van zijn aanraking. ‘Klaar nu, trekt zijn vinger terug, hoort niet’.
Ralf gaat staan. ‘Mijn kleren alsjeblieft’. Dit niet verwacht. Loop, best teleurgesteld achter hem aan, naar binnen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *