Ik was tot laat uit gegaan. Het was warm, 28 graden, was nogal geil gekleed, had natuurlijk een string aan. Ik liep op een verlaten plek, er waren veel bossen en een parkeerplaats. Ik moest naar de wc, het was er vrij verlaten, maar er waren wel WC’s. Dus toen liep ik de wc in. Ik moest nodig, dus ging naar een urinoir. Er stonden wel Manne in de wc, maar schonk er geen aandacht aan. Enige moment later sprak één van de mannen mij aan. En zei: Waarom kom je bij deze WC’s? Ik zei: Omdat dit de dichtstbijzijnde WC’s zijn. Dan ben je hier verkeerd, zei de man. De man trok m’n shirt uit, en genoot van m’n lichaam en tieten. Wat. Een. Tieten, heb je zeg, zei de man.

De man begon m’n tieten te betasten en ik kon niets doen. Je tieten voelen lekker zacht, heerlijk, zei de man. Even later begon de man m’n tepels te likken en zoog eraan. Er kwam nog een man bij en duwde zo z’n pik in m’n mond, dus kon verder niets zien. M’n string had ik natuurlijk nog naar beneden, dus werd er een moment later een pik in m’n reet geduwd. De man begon me ruw te neuken en neukte steeds harder, alleen kon ik niet gillen, want er zat een pik in m’n mond, de man die m’n tepels aan het likken was, begon intussen m’n tepels nog harder te likken. Daar lag ik dan, een grote pik in m’n mond, eentje in m’n kutje en twee handen die m’n tepels steeds harder begonnen te strelen.

Even later kwam de man klaar in m’n mond, ik begon gelijk te slikken, jeetje wat was dat geil. De man die m’n tepels betastte en er aan likte, die bleef maar doorgaan en begon ineens in m’n tepels te knijpen, jeetje wat geil. De man die m’n kutje aan het uitwonen was kwam uiteindelijk klaar en spoot echt veel zaad in me. Daar lag ik dan, compleet uitgewoond en betast. Fijn vond ik het niet, maar even later dus wel. Alle drie de mannen hebben me flink anaal en oraal te grazen genomen. O ja, tijdens het neuken werd ik door me man die me neukte ook flink betast bij m’n tepels. De mannen vonden m’n tepels erg lekker en geil. Einde. Disclaimer: Ik heb echt gevoelige tepels en ben weleens door een man ongevraagd betast, ik vond het niet erg.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *